(044) 499-11-22
  
(099) 499-11-22
  
Кошик
товарів: 0

Новинка: шарові крани з електроприводом Neptun PROFI

2 серпня 2021

У 2021 році в асортименті інтернет-магазину Нептун з'явилися нові шарові крани з електроприводом – Neptun PROFI, завдяки яким ваш будинок або будь-яке інше приміщення буде надійно захищено від потопу.

Neptun PROFI 12 В 1 1⁄4 і Neptun PROFI 220 В 1 1⁄4 – надійні шарові крани з електроприводом, які зроблені з нержавіючої сталі AISI304. Вона набагато міцніша за інші метали, які зазвичай використовуються для виробництва таких пристроїв. Наприклад, якщо експлуатація приладу з AISI304 відбуватиметься в екстремальних умовах, то він лише поступово почне деформуватися, в той час, як аналогічний прилад з латуні просто трісне.

Крани в цих моделях мають посилені різьбові частини, завдяки яким виключається їх пошкодження при заморожуванні або надмірній перетяжці. Крім того, вони мають ущільнені кулі (для збільшення ресурсу міцності) та штоки (для підвищення несприйнятливості до дії хімічних речовин).

На відміну від аналогічних моделей кульових кранів, виробник посилив вразливі частини приладу: ущільнив стінки корпусу біля місця розташування кулі та додав ребра жорсткості. У конструкції кранів Neptun PROFI передбачено посилену ручку та зручну кнопку, що роблять ручне керування набагато комфортнішим для користувача.