(044) 499-11-22
  
(099) 499-11-22
  
Кошик
товарів: 0

Neptun Bugatti Smart - новинка в асортименті

16 серпня 2021

Наш інтернет-магазин пропонує вашій увазі новинки: СКПВ Neptun Bugatti Smart 1/2 і СКПВ Neptun Bugatti Smart 3/4. Якщо ви шукаєте простий, але ефективний спосіб запобігти затопленню приміщення, то ці системи підійдуть найкращим чином.

За допомогою однієї системи Neptun Bugatti Smart ви зможете контролювати відразу два незалежних стояка водопостачання, оскільки її комплектація включає 2 крани з електроприводом. Обидва крани провертаються двічі на місяць автоматично, що перешкоджає утворенню закису на крані та підтримує працездатність всієї системи в цілому.

Ще одна перевага СКПВ Neptun Bugatti – можливість дистанційного керування через SST Cloud (спеціальний мобільний додаток, який завантажується для iOS і Android). Ви зможете отримувати повідомлення про роботу всіх частин системи на планшет/телефон, відстежувати показники та коригувати необхідні настройки. У моделях Neptun Bugatti Smart 1/2 і Neptun Bugatti Smart 3/4 виробник використовував поліпшені Wi-Fi плати, які зробили функціонування даних систем захисту від потопу стабільнішим.